Rooster
Lisa Een hele mooie brunette, lang haar, blauwe ogen, een geweldige erotische uitstraling heeft deze kanjer, cup C, 1.72 m lang, altijd in lingerie, en haar hobby is seks, zij heeft er zin in om u op en top te verwennen...

IVM HAAR PRIVACY HEEFT LISA GEEN FOTO'S
Profiel
Lengte
1.72 m
Cupmaat
C
Kledingmaat
38
Kleur haar
Zwart
Kleur ogen
Blauw
Aanwezigheid
maandag 05 december 2022
11:00 - 17:00
Deze tijden zijn onder voorbehoud
Recensies
De eerste keer heb ik gekozen voor de mooie, jonge Lisa en dat bleek gelijk een schot in de roos. Zij heeft een paar ogen waar je in verdrinkt en een heel lief knap koppie waar ik naar moet blijven kijken. Ze is super vriendelijk, slim, open en aardig. Na verschillende afspraken durf ik te zeggen dat zij bij mij geen toneelstukje opvoert en anders kan ze het Oscar waardig goed acteren. Het zoenen met deze heerlijke engel is fantastisch. Wat is het een feest om met deze schoonheid een uurtje te mogen spelen. Ik ben vanaf nu het eerste lid van haar fanclub.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Verschillende standjes gedaan en daarna lekker gekomen...daarna nog wat lekker gebabbeld met deze uiterst vriendelijke dame.
Wat later neemt ze het initiatief en gaat weer met me ding spelen na een korte pijpbeurt doen we nog eens me lekkerste standje.
Al puffend kom ik nog een keer klaar.Knap,ook van haar want ik ben toch al aardig op leeftijd,
Een zalig uurtje beleefd,voor herhaling vatbaar.
© 2022 Rendez-Vous Prive
NL