Rooster
Mylene Een Aziatisch prinsesje voor de heren die van een echte lolita experience houden...voel haar prachtige lange donkere haren....dit meisje geeft u een ongekende massage met haar lichaam en haar strakke onderlijfje en zij zoent volop alsmede bij de juiste klik ook andere extra services bespreekbaar !
Profiel
Lengte
1.58 m
Cupmaat
A
Kledingmaat
34/36
Kleur haar
Donkerbruin
Kleur ogen
Bruin
Aanwezigheid Deze tijden zijn onder voorbehoud
recensies
Mylene is een prachtige Aziatische schoonheid, met een klein, strak lijfje. Haar borsten zijn niet groot maar wel erg mooi met lekkere tepels. 

Zonder tijd te verliezen gingen we naar de kamer en begon Mylene meteen te zoenen en te strelen. Ik was meteen op volle sterkte en na gewassen te hebben doken we op bed waar we verder gingen met zoenen. Mylene heeft me daarna heerlijk gepijpt. Ze is erg petit (daar hou ik van) dus in het begin deed ik het rustig aan. Toen ik merkte dat ze goed nat was, hebben we seks gehad in alle mogelijke posities.

© 2020 Rendez-Vous Prive
Belangrijke mededeling i.v.m. het corona virusHet coronavirus tast in alle hevigheid onze samenleving aan. De gezondheid en veiligheid van U en al onze medewerkers stond en staat bij ons al meer dan 25 jaar voorop. Ofschoon wij kleinschalig werken en met de hoogste hygieneprotocollen willen wij enig risico uitsluiten.

Daarom hebben wij besloten onze prive villa tijdelijk te sluiten !

Indien de omstandigheden het weer toelaten bent u vanzelfsprekend meer dan ooit van harte welkom.

Uiteraard zullen wij dit dan direct melden op onze website.

Wij blijven bereikbaar voor vragen via email op info@rvp-girls.nl
Marsha
Eigenaresse