Rooster
Hygiëne/COVID-19 protocol
Donna
Mooie super slanke Nederlandse blondine mt 34/36, B-cup, natuurlijke schoonheid, ze is teder, romantisch stout en erg sexy, bruine ogen, je krijgt bij haar een echte GFE...
Profiel
Leeftijd
1.72 m
Cupmaat
B
Kledingmaat
34/36
Kleur haar
Blond
Kleur ogen
Bruin
Aanwezigheid Deze tijden zijn onder voorbehoud
recensies
Donna gekozen die zich als enige van mijn verlanglijstje voorstelde en bleek een schot in de roos want toen ik haar beter bekeek op de kamer bleek ze echt een hele leuke meid! Echt mijn type wel eigenlijk. Rond 1.70 m, slank, tenger bovenlijfje met mooie kleine borstjes en mooie taille met daaronder een heerlijke kontje en bovenbenen. En een hele mooie donkerblonde bos haar. Just the way i like it! Tijdens het uitkleden hield ze haar sexy kousen aan. Weer plus punten voor haar. En ze bleek ook nog eens leuke humor te hebben en heel relaxt in de omgang. Nog meer pluspunten.
Dus mijn lul wassen en op bed geploft begon ze ze zich heerlijk tegen me aan te kronkelen terwijl we zoenden. Ze was heerlijk warm op een gegeven moment vond ze het tijd om mij wat van haar trucjes te laten zien/voelen. Even ballen likken. Pijpen deed ze wel top. Over gegaan in 69 en haar heerlijke poes met een streepje erop gelikt waar ze duidelijk van genoot. En voor ik het wist kon ik het niet meer houden en vroeg haar door te pijpen. Dat deed ze en hoe! Ze bleef maar gaan tot de laatste druppel eruit was. 
Daarna de tijd vol gemaakt met wat kletsen want bijboeken ging helaas niet meer. Had best nog een keer gekund maar de tijd vloog echt om.
Kortom, dit toppertje gaat me zeker nog een keer zien om een goed potje te knallen! Ik heb het vermoeden dat dit bengeltje daar ook wel kaas van gegeten heeft.
© 2020 Rendez-Vous Prive
Wij zijn weer open ! Je bent van harte welkom !ZATERDAG 8 AUGUSTUS EENMALIG GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN 11-18 UUR !

Ter bescherming van iedere aanwezige en/of bezoeker hebben we naast  
het hygiëneprotocol van het RIVM een coronaprotocol toegevoegd. (zie banner)
Klik verder op onze website voor meer info over de dames en hun aanwezigheid.

Of stuur een email naar : info@rvp-girls.nl Hygiëne/COVID-19 protocol
Marsha
Eigenaresse