Rooster
Hygiëne/COVID-19 protocol
Debby Porno-Queen Debby...een hele mooie slanke Nederlandse jongedame.....half lang blond haar.. een echte hobbyiste pur sang..en op seksgebied gaat ze helemaal los bij de juiste klik...heel veel bespreekbaar bij deze kanjer !
Profiel
Lengte
1.71 m
Cupmaat
C
Kledingmaat
34/36
Kleur haar
Blond
Kleur ogen
Blauw
Aanwezigheid Deze tijden zijn onder voorbehoud
recensies
Als ik een bezoek breng aan RVP, neem ik bijna altijd van tevoren eerst een douche in mijn eigen huis en doe wat (extra) parfum op zodat de dame ook mag genieten van de hygiëne en een frisse lucht. Debby kent mij goed genoeg daarvoor.
Toen wij in de kamer waren, deed ik rustig mijn kleding uit terwijl zij dat ook deed  terwijl wij rustig babbelden over van alles en wat. 
Wij gingen vervolgens samen naar het bed en ik lag op mijn rug en zij lag naast mij. Wij waren begonnen met elkaar een tongzoen te geven (Zij deed het zo lekker en zalig… wat een genot!). Daarna ging zij rustig naar beneden over mijn body heen en begon zij mij lekker te pijpen. Ik had toen de behoefte om haar even kort te zeggen hoe bijzonder en lekker ik het wel weer maar vind (zij heeft bijzonder talent op dat gebied). Ik wist dat eigenlijk ook al vanuit mijn voorgaande ervaringen met haar en hoe goed zij het bij mij deed... ja, het was geen verrassing meer.
Zij bleef enkele minuten pijpen en op een gegeven moment was ik ultiem voorbereid voor de volgende ronde. Zij ging lekker op me zitten (cowgirl) en ik voelde het dieptepunt van haar binnenste als een zachte kussen bovenop de mijne toen zij begon te schommelen. Daarna hebben wij nog van alles en wat geprobeerd: zoals de ene keer dat zij naast het bed ging staan en mij een unieke toestand liet proeven (wat een genot zeg!); en dat zij daarna op haar rug lag met benen wijd open en omhoog en ik diep in haar binnen kon komen… en op een gegeven moment (aan het einde) kwam ik op z'n doggy stijl lekker en smaakvol klaar in haar... Ik had overal zweet in mijn body, wat een geweldige wedstrijd was dat weer met jou Debby!

Wij gingen daarna even samen douchen en na aangekleed te hebben gingen wij samen naar de ingang en kussend afscheid genomen. Debby, schatje, bedankt voor alles. Wat je doet, doe je heel erg goed. Ik ben heel blij met je en kom graag terug bij je.
© 2020 Rendez-Vous Prive
GESLOTEN IVM DE LOCKDOWN TOT EN MET 15 MAART Zodra de rijksoverheid de corona maatregelen versoepeld en wij onze deuren
mogen openen leest u dat hier op onze website. Bedankt voor uw begrip !

Ter bescherming van iedere aanwezige en/of bezoeker hebben we naast  
het hygiëneprotocol van het RIVM een coronaprotocol toegevoegd. (zie banner)
Klik verder op onze website voor meer info over de dames en hun aanwezigheid.

Voor afspraken kunt u ons bellen op tel.nr.: 0162-688084
Of stuur een email naar : info@rvp-girls.nl Hygiëne/COVID-19 protocol
Marsha
Eigenaresse