Rooster
Charlotte Een hele mooie brunette, lang midden-bruin haar, 25 jaar, met een geweldige lach, op de kamer maakt ze uw dromen werkelijkheid, hele mooie benen en een geweldig figuur, toppertje ! Een geweldige relax heeft u met haar... 
Profiel
Lengte
1.70 m
Cupmaat
B
Kledingmaat
34/36
Kleur haar
Lang midden roodbruin
Kleur ogen
Reebruin
Aanwezigheid Deze tijden zijn onder voorbehoud
recensies
Op de kamer begonnen met tongzoenen waarbij ik haar lichaam kon verkennen met mijn handen. En wat een lichaam! Een donkerharige schone met een mooie teint. Tijdens het zoenen begon ze mij van mijn kleding te ontdoen, ze had wat moeite met mijn broek los te krijgen. Toen uiteindelijk alles uit was even het wasje, dit ging een beetje onbeholpen met een klets water waarbij ook mijn benen nat werden. Vervolgens door op bed waar we verder zijn gegaan met zoenen, strelen en uiteindelijk heb ik haar lekkere kutje gevingerd, terwijl ik aan haar tepels sabbelde. Dit vond ze prettig, te merken aan haar harde tepels en haar gekreun en de schokkende bewegingen van haar onderlichaam.
© 2020 Rendez-Vous Prive
Belangrijke mededeling i.v.m. het corona virusHet coronavirus tast in alle hevigheid onze samenleving aan. De gezondheid en veiligheid van U en al onze medewerkers stond en staat bij ons al meer dan 25 jaar voorop. Ofschoon wij kleinschalig werken en met de hoogste hygieneprotocollen willen wij enig risico uitsluiten.

Daarom hebben wij besloten onze prive villa tijdelijk te sluiten !

Indien de omstandigheden het weer toelaten bent u vanzelfsprekend meer dan ooit van harte welkom.

Uiteraard zullen wij dit dan direct melden op onze website.

Wij blijven bereikbaar voor vragen via email op info@rvp-girls.nl
Marsha
Eigenaresse